Esiintymiset

Koti soi joulua

Ympäröi itsesi ystävillä ja kutsu laulava joulun henki suoraan kotiisi!

Kutsu luoksesi ystäväporukka tai työtiimi. Minä tulen luoksenne laulamaan sykähdyttävimpiä joululauluja ja laulattamaan teitäkin. Säestän itseäni ja teitä pianolla tai kosketinsoittimella. Vietetään yhdessä tunnelmallinen, talvinen lauluhetki!

Jos porukkanne on tuoksujen ystävä, voimme tehdä matkaa joulun tuoksuihin: Miltä tuoksuvat tietäjien lahjat Jeesus-lapselle? Onko joulun tuoksu kanelissa, appelsiinissa vai kuusessa? Tuoksuttelemme korkealaatuisia, eteerisiä öljyjä ja saatte halutessanne tuoksuvinkkejä pukinkonttiin.

Kutsu kokoon vähintään viiden hengen porukka omaan kotiisi tai muuhun sopivaan tilaan, ja sovi kanssani jouluhetken ajankohdasta. Sinun tehtäväsi on kutsua haluamasi ihmiset koolle ja järjestää haluamasi tila valmiiksi. Minä hoidan loput.

Lauluhetki kestää noin 45 minuuttia, lauluhetki tuoksuilla kestää noin puolitoista tuntia. Voitte maksaa jouluelämyksestänne oman fiiliksen ja rahatilanteen mukaan.

Soita saman tien: 050-3080 232
Tai tilaa jouluhetki tästä

Nainen ja piano palveluksessanne

Pyydä minut esiintymään ja kokoa menu itse seuraavista aineksista:

Hengähdä Hetki: laulu on parhaimmillaan kuin virkistävä siemaus lähdevettä tai syvä hengenveto kevätmetsän tuoksuja. Tarjoan kuultavaksi lauluja, jotka sytyttävät ilon ja toivon, sävähdyttävät ja pysäyttävät hengähtämään hetkeksi.

Runoin Loitsu: kansanmusiikki ja erityisesti runonlaulu on syvä rakkauteni. Vien kuulijat mukanani runonlaulun portista sinne, missä on vain yksi aika ja paikka. Kätköistäni löytyy muutakin Suomen ja Ruotsin kansanmusiikkia.

Pop-pähkinöitä rock-majoneesilla: jos kaipaat svengiä, groovea ja jammailua, I’ll be there, yes, I will, you’ve gotta friend! Elämä ja Sibelius-Akatemia ovat ruokkineet rockin nälkääni niin pianon kuin laulunkin parissa.

Cocktail-herkkuja: kevyttä, nostattavaa, pirskahtelevaa, hilpeää. Napsittaviksi sopivat klassiset helmet ja ikivihreät sävelmät pianon koskettimilta tai rakkaimmat nostalgiapläjäykset pianon ja laulun kera. Cocktail-herkut sopivat taustaksi erilaisiin yleisö- ja juhlatilaisuuksiin.

Kuvassa Riikka keikalla
Lauletaan Yhdessä:
olen 25 vuoden ajan
varastoinut aivojeni kovalevylle tuhansia ja taas tuhansia lauluja. Tarjoan arkiston käyttöönne! Saa toivoa niin lauluja kuin sävellajejakin. Houkuttelen yrmytkin joukkiot alun ujoudesta mukavaan yhteislauluhetkeen.

Raaka-aineet:
– vahva, lämmin ääni ja sielu sen takana
– klassinen ja kevyt piano
– lisämausteina pienet perkussiot ja huilut