Laulukurssit

Tervetuloa Laululähteen laulukursseille! Viikonloppukursseja on eri puolilla Suomea. Arkena ryhmäkursseja on tarjolla Helsingissä ja joskus myös verkossa – sinun kotonasi! Keväällä 2018 on tarjolla hiljaisen laulamisen kursseja eri puolilla Suomea ja verkossa. Alkamassa on myös esiintyvän laulajan unelma, vuoden kestävä Loista lavalla -koulutus. Tutustu kurssitarjontaan ja tule mukaan!

Upeana uutuutena alkamassa on esiintyvän laulajan unelma, kolmen kuukauden Loista laulajana -kurssi.

Haluaisitko viikonloppukurssin omalle paikkakunnallesi? Toiveesi on vaarassa toteutua! Ota yhteyttä ja suunnitellaan kurssia yhdessä!

Avaimia hiljaisen laulamisen helppouteen -viikonloppukurssi

Rakastatko hiljaista laulua, rukouslaulua, mantrojen hiljaista hyräilyä, tuutulauluja? Hiljainen laulaminen voi kuitenkin olla aika vaikeaa: Ääni on hentoinen, vuotava ja epävarma, ilma loppuu koko ajan kesken, vuorotellen matalat ja korkeat äänet hirttävät jotenkin kiinni etkä pääse oikein rentoutumaan kuin vasta pitkän ajan päästä. Ärsyttävää? Turhauttavaa?

Tule ottamaan haltuun hiljaisen laulamisen avaimet! Viikonlopun aikana saat helppoja, selkeitä tapoja hiljaisen laulamisen helppouteen. Saat tuntuman siitä, miten äänesi sointi voi muuttua kantavammaksi ja kiinteämmäksi ja silti siinä voi säilyä se herkkyys ja hiljaisuus, joka tekee niin hyvää keholle, mielelle ja sielulle. Tekniikkaosuuksien välissä uppoudumme laulamaan ja nauttimaan.

Kevään 2018 alustavia kurssipaikkoja ovat Oulu, Rovaniemi, Jyväskylä, Kotka, Tampere ja Helsinki.

Tulossa myös verkkokurssi!

Loista laulajana -kurssi alkaa maaliskuussa

Laulatko niin rohkeasti, herkästi, väkevästi, vapaasti kuin haluat ja uneksit? Vai tuntuuko sinusta, että olet jumahtanut laulamaan liian pienesti? Oletko valmis loistamaan laulajana?

Tämä maaliskuussa alkava neljän viikonlopun kurssi sopii sinulle, jos
– sinulla on laulukokemusta ja esiinnyt julkisesti
– haluat haastaa itsesi, ottaa käyttöön koko potentiaalisi ja siirtyä seuraavalle tasolle laulamisessasi
– kaipaat uusia näkökulmia ja keinoja päästäksesi eteenpäin
– haluat tehdä sen nyt, koska jos ei nyt, milloin sitten?

Haku kurssille sulkeutuu jo 12.2. joten hae mukaan saman tien!