Laulutunnit

Mitä tarvitset kehittyäksesi laulajana? Tekniikkaa, tulkintaa vai tunnepuolen työskentelyä? Valitse sinulle ajankohtaisin paketti ja toteuta laulu-unelmasi!

Laulutunnit pidetään Helsingissä, Itäkeskuksessa tai videoyhteydellä juuri siellä, missä sinä olet. Saat tarkemmat ohjeet ostettuasi haluamasi paketin.

Tutustumispaketti 3x45min

Oletko ensimmäistä kertaa Laululähteen tunneilla tai kursseilla? 3 x 45 minuutin tutustumispaketti antaa sinulle mahdollisuuden työstää haluamiasi asioita ja saada tuntuman opetuksestani.

Laajenna äänenkäyttöäsi

Tämä paketti tarjoaa täsmätyökaluja sinulle, jolla on jo laulukokemusta ja haluat laajentaa äänellistä reviiriäsi. Paketti on täydellinen valinta sinulle, jos haluat
– laajentaa äänialaasi korkeammalle/matalammalle
– saada ääneesi rutkasti enemmän kantavuutta ja voimaa
– ankkuroida tietynsävyisen tai tyylisen laulusoundin osaksi äänenkäyttöäsi
– ottaa haltuun tehosteita kuten erilaiset säröt, koristelun tai vibraton

Harmonisen laulun mestariksi

Tämä paketti on tarkoitettu sinulle, jolle harmoninen laulu on jo tuttua. Nyt pääset syventymään yksityiskohtaisesti yläsävelien tarkkaan kuulemiseen ja tuottamiseen, äänenväreihin ja mikrointervallien viritykseen. Paketti on erittäin suositeltava, jos vedät tai harkitset vetäväsi harmonisen laulun ryhmiä tai jos esiinnyt harmonisen laulun ryhmässä.

Lauluäänen ruosteenpoisto

Tuntuuko lauluäänesi olevan ruosteessa? Kurkkusi saattaa väsyä ja äänesi rasittua. Tervetuloa kunnon äänenhuoltoon!

Ruosteenpoistopaketti antaa sinulle tehokkaat työkalut ja selkeät ohjeet oikean laulutekniikan löytämiseen uudelleen. Tämän jälkeen tiedät, miten voit itse parantaa laulamistasi ja mitä voit tehdä ongelmatilanteissa. Pääset kokeilemaan keinoja heti käytännössä, sinun valitsemiesi, rakkaiden laulujen kanssa.

Hiljaisen laulamisen perusteet

Tämä paketti keskittyy erityisesti hiljaiseen laulamiseen. Sinua saattaa kiinnostaa harmoninen laulu, hiljainen rukouslaulu, äänihoito, mantrojen laulaminen, tuutulaulut tai hiljainen laulaminen pop- tai klassisessa musiikissa. Opit käyttämään ääntäsi niin, että se soi täyteläisenä ja kiinteänä, vaikka laulat hiljaa.