Laajenna äänenkäyttöäsi

Sinulla on mahtava visio siitä, miten haluaisit laulaa. Toteutetaan se oikean koulutuksen avulla.

Laajenna äänenkäyttöäsi

Sinulla on mahtava visio siitä, miten haluaisit laulaa. Kun kuuntelet ihailemiasi laulajia, tiedät, että juuri noin sinäkin haluaisit tehdä. Mutta tuntuu kuin olisit äänesi kanssa liian pienessä karsinassa: haluamasi volyymi ei vaan irtoa, korkeiden tai matalien äänien rajat tulevat vastaan, puhumattakaan niistä hienoista säröistä tai vibratoista, joista vain unelmoit. Nykyinen lauluäänesi on turhauttavan kaukana visiostasi.

Se pahenee puskemalla

Olet kenties yrittänyt ratkaista asiaa puskemalla ääntä väkisin vahvemmaksi, korkeammalle, raffimmaksi. Kymmenennen tällaisen treenisession tai keikan jälkeen olet kuitenkin todennut, että äänesi toimii huonommin kuin ennen. Väkisin puskeminen on saattanut aiheuttaa jopa hemmetinmoisia ongelmia. Mitäs sitten tehdään, kun edessä on vielä viisi keikkaa tai studiosessiota? Mitäs sitten, kun olet yrittänyt väkisin laulaa sen vähän liian haastavan biisin, ja tilanne onkin vain pahentunut?

Omasta kokemuksesta tiedän, miten turhauttavaa on yrittää laajentaa omaa äänikarsinaa, ponnistella, puskea ja epäonnistua. Olen aikanani lakannut treenaamasta, luopunut tavoittelemasta haluamaani lauluääntä, koska en ole tiennyt, mitä tehdä. Kokeiltu on, kökköä on.

Sopivat työkalut käyttöön

Taistelu ja ponnistelu lakkaa, kun tiedät tarkasti, mitä sinun täytyy tehdä, annat itsellesi aikaa omaksua uudet asiat ja etenet sopivassa järjestyksessä. Sinun ei tarvitse tinkiä visiostasi tippaakaan, kunhan käytät oikeita työkaluja oikealla tavalla. Ja näiden työkalujen opetteleminen voi olla helppoa ja superinnostavaa! Jo ensimmäisessä sessiossa saat korvin kuultavia tuloksia siitä suunnasta, johon haluat mennä. Toistolla ja kärsivällisyydellä voit tehdä löydöistäsi pysyvän ja vaivattoman osan äänenkäyttöäsi.

Kokemukseni mukaan Complete Vocal Technique eli CVT on kuin luotu tällaiseen työskentelyyn. Se on tarkka ja konkreettinen opas kaikenlaiselle äänenkäytölle, niin hellälle ja hiljaiselle kuin vahvalle ja teräksiselle äänelle. Niin kirkkaille soundeille kuin krouveille säröefekteille ja örinällekin. CVT kertoo, mitä elementtejä tarvitset ja miten hyödynnät niitä elementtejä vaihe vaiheelta, askel askeleelta. Olen valtuutettu CVT-opettaja ja annan mielihyvin osaamiseni sinun käyttöösi.

Kenelle?

Tämä paketti tarjoaa täsmätyökaluja sinulle, jolla on jo laulukokemusta ja haluat laajentaa äänellistä reviiriäsi.

Paketti on täydellinen valinta sinulle, jos haluat
– laajentaa äänialaasi korkeammalle/matalammalle
– saada ääneesi rutkasti enemmän kantavuutta ja voimaa
– ankkuroida tietynsävyisen tai tyylisen laulusoundin osaksi äänenkäyttöäsi
– ottaa haltuun tehosteita kuten erilaiset säröt, koristelun tai vibraton

Paketti ei ole paras valinta sinulle, jos
– äänesi ei ole tällä hetkellä terve
– sinulla ei juurikaan ole kokemusta laulamisesta tai äänenkäytön perusteista

Mitä saat?

Tämän paketin jälkeen tiedät selkeästi, mitä tarvitset haluamaasi laajempaan äänenkäyttöön.

Pakettiin kuuluu:

-5 x 45 min laulutuntia joko kasvokkain Helsingissä tai videoyhteydellä missä tahansa
-Whatsapptuki laulutuntien välissä: Lähetä vaikka joka päivä pätkä treeneistäsi ja saat minulta vinkkejä etenemiseen viimeistään seuraavana arkipäivänä!
-Kirjalliset ohjeet sinulle parhaiten toimivista harjoituksista

Murtaudu ulos äänellisestä karsinastasi! Sinä ansaitset laulaa juuri niin vapaasti, vahvasti ja herkästi kuin olet aina haaveillut!

Mitä maksaa?