Tutustumispaketti 3x45min

Oletko ensimmäistä kertaa Laululähteen tunneilla tai kursseilla? 3 x 45 minuutin tutustumispaketti antaa sinulle mahdollisuuden työstää haluamiasi asioita ja saada tuntuman opetuksestani.

Tervetuloa tutustumaan

Kolmessa laulutunnissa ehdit päästä jo hyvään alkuun uusien asioiden omaksumisessa. Kun mietit, millaisia asioita haluat työstää, voit kysyä itseltäsi vaikkapa näitä kysymyksiä:

Laulatko niin vapaasti, vahvasti ja herkästi kuin haluat? Vai joudutko tekemään laulaessani äänenkäytöllisiä kompromisseja, koska ääni ei vain yllä siihen, mitä haluaisit? Tuottavatko esim korkeat tai matalat nuotit, äänen kantavuus ja voima tai äänenväri ja tyyli päänvaivaa?

Miltä sinusta tuntuu, kun esiinnyt muiden edessä? Oletko rento ja läsnä? Vai oletko hermostunut, jännittynyt tai jopa ahdistunut? Osaatko luovia itseni pois jännityksen karikosta?

Riittääkö huomiosi siihen tärkeimpään asiaan: kuulijoiden koskettamiseen? Vai ajautuuko huomiosi muualle esim. päänsisäisen itsekritiikin takia? Onko laulun tarina ja viesti sinulle selkeä? Miten varmistat, että viestini välittyy sydämestä sydämeen?

Yleensä jokin näistä kysymyksistä nousee pääasiaksi. Kolmen laulutunnin avulla otat ensimmäisen askeleesi kohti vapaata, persoonallista, itsesi näköistä laulamista.

Mitä maksaa?